ITworldEdu7, valoració final

Font de la imatge: www.itworldedu.cat

Font de la imatge: http://www.itworldedu.cat

Els passats 25 i 26 de febrer es va celebrar la setena edició del congrés ITworldEdu al World Trade Center de Barcelona. Aquesta era una edició especial per nosaltres perquè per primer cop participàvem directament en l’organització de l’esdeveniment, com a socis i membres de la junta directiva de l’Edutech Clúster, entitat que ha pres el relleu com a màxim responsable tant de la definició dels continguts com de la bona marxa de tot plegat.

Passats uns dies, n’hem fet una valoració global i crítica i aquestes són les nostres conclusions:

1) Estem molt satisfets del nombre d’inscrits i també de la composició dels assistents. Aquestes són les xifres: 664 inscrits, dels quals el 44% eren de centres educatius, 42% d’empreses, 9% de l’administració i 5% persones independents.

2) Estem satisfets també de la bona resposta dels patrocinadors. Hem aconseguit el patrocini de 27 empreses, que, juntament amb el fet que s’han venut un nombre important d’entrades de pagament (i comptant amb el suport dels promotors, òbviament), han permès equilibrar el pressupost de l’esdeveniment.

3) Creiem que el nivell general de les ponències ha estat molt alt, i tenim constància que hi ha un grau de satisfacció molt alt en els assistents, que ens han fet arribar les seves felicitacions i el desig de tornar en la pròxima edició. Destaquen la ponència del participant “estrella”, Richard Gerver, i una de les novetats més destacades del congrés: l’ITWorld Júnior, amb la participació d’estudiants que van presentar els seus projectes. També van interessar molt les presentacions de millors pràctiques, les experiències educatives en diferents centres educatius, que van tenir un nivell molt alt i van aconseguir captar l’atenció de l’auditori.

4) Les taules rodones van ser més irregulars i creiem que cal treballar més i preparar millor la moderació d’aquestes taules.

5) Un aspecte a millorar va ser el de l’espai dels expositors i els tallers de mostra de productes i serveis. Potser l’espai no era el més adequat i s’hauria d’organitzar millor la distribució dels estands i les presentacions. Tot i així, la sala va estar plena en els moments de descans, s’hi va portar una gran activitat i hi va haver molts contactes i intercanvi d’informació.

Globalment estem molt satisfets de la marxa del congrés, i més tenint en compte que el repte era molt important, atès que l’any passat el nivell va baixar i es corria el risc, si aquest any no remuntava, que es malmetés aquesta marca de l’ITworldEdu que avui considerem clarament consolidada.

Us convidem a visitar el web i el perfil de facebook del congrés, on trobareu totes les ponències, moltes fotografies i les conclusions de les jornades. Així mateix, podeu veure també els vídeos de totes les ponències i taules rodones aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat en Actualitat, TIC i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s